Добре дошли

Всеки клиент за мен е специален!!!
Go to Малко инфо за мен

Малко инфо за мен

Дисководещ съм от месец март на далечната 1984-та година. Практиката ме научи, че към всяко едно събитие и мероприятие трябва да се отнасям строго индивидуално, съобразявайки се с личните предпочитания на клиента!

Go to Музикалните ми предпочитания

Музикалните ми предпочитания

Няма стара и нова музика – само хубава и лоша! Тази максима ме води в тридесет и шест годишната ми кариера. Ретро, Рок, Рап, Хаус, Техно, Реге, Джаз, Евъргрийни, Чил, Народна музика и каквото Ви дойде на ум са в репертоара ми. Единствено табу са поп-фолк и „балкански ритми“!

Go to Услуги

Услуги

За дългите години в бранша, съм развил и запазил контакти с най-големите български и редица чуждестранни поп и рок изпълнители, както и с редица театрални и филмови актьори, илюзионисти и други вариатетни артисти. По предварителна заявка, мога да осигуря участници, които в друг случай, трудно бихте открили!

Go to Вместо портфолио

Вместо портфолио

Профилите ми във фейсбук, туитър, инстаграм, линкдин, както и деветнадесет годишното ми онлайн радио са достатъчен атестат за тридесет и седем годишната ми успешна диджейска кариера. Открийте ме там и ще придобиете по-добра представа за дейностите ми!

За да се свържете с мен, моля натиснете бутона

Виждането ми за професията

Аз съм DJ а не JukeBox
Music is life The Rest Is Just Details

"Клиента винаги има право!" - тази максима може да звучи правдоподобно, но не винаги е правилна. Казвам го от дългогодишната практика и опит в организиране и реализиране на мероприятия от всякакъв характер. Гостите на даден купон трябва да знаят, че домакините са предпочели един или друг дисководещ, водещ, актьор, музикант, танцьор или какъвто и да е вариатетен артист, заради това, че познават уменията и способностите му! Обикновено в процеса на преговорите за мероприятието се уговарят предпочитания за музикална насоченост, нерядко и част от плейлиста. Доста неловко и неприятно за домакините и изпълнителите на мероприятието е, когато макар и от добри чувства, някой от гостите започне опити за налагане на друг модел на "купона"! Лично за себе си, смея да твърдя, че всеки опит да ме накарат да пусна песен от youtbe или от където и да е из нета, е предварително обречен! За да поема осъществяването на сватба например, означава, че знам любимите песни на младоженците, кумовете и родителите. За корпоративно мероприятие, знам каква музика не се толерира от хората, които са ме поканили и са поверили музикалната част на мен!

 • умения за смесване на музика

 • умение за водене на мероприятие

 • певчески умения

 • умение да задържа вниманието и интереса на бенефициентите

Последни коментари

  Архив

  Категории

  • Няма категории

  Мета

  Приятели

  хората с които можем да направим празника ви наистина уникален

  Нелко Коларов

  пианист
  Композитор, диригент, аранжьор, пианист. Маестро Нелко Коларов е многогодишен пианист- виртуозв групата на Робин Гиб, с когото има стотици концерти. Създател на група „Фобос“, с която първите си гастроли в България прави Джо Лин Търнър. Триото на Нелко, включващо първокласните певци – Михаела Евтимова и Георги Шопов е перфектен избор и за най-претенциозните клиенти!

  Валди тотев и Дими Димитрова

  Дуо „ВалДи“
  Валди Тотев, е човек с енциклопедични познания и виртуозни умения в музикалното изразяване. Дими Димитрова е ярко изразена цигуларка с афинитет към красивата музика. Дуо „ВалДи“ са невероятната симбиоза, между пиано и цигулка, заедно с магнетичния глас на Валди! Песните на Щурците в нов прочит, образците на световната рок музика, изпълнени на пиано и цигулка, са нещото, което ще направи празника Ви неповторим!

  Искрен Пецов

  изпълнител
  Искрен не се нуждае от голямо представяне, както и всички други от приятелите ми изброени тук! Освен гост изпълнител, той може да е водещ на Вашието мероприятие. Игри, забавление, хумор и много як купон!!!

  Коцето Калки и Мартина Табакова

  дует
  Коцето Калки и Мартина Табакова, сами по себе си говорят много на меломаните в България. Виртуозна пианистка, китарист и вокалист с глас в широк диапазон. Достатъчно е да спомена, че Калки играе сезон след сезон „Секс, наркотици и рокендрол“ и вече е един от тримата, които държат рекорда на Гинес за мюзикъл, без смяна на артистите! Уникланото за двойката е, че правят най веселите и най-купонджийски Караоке-та в България – без аналог!!! Всеки, който веднъж присъства на такова „Торнадо“, ще иска да повтори и потрети!

  Как да се свържете с мен

  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  YouTube
  Instagram